Вчора, 7 червня в Twitter "Київський" опублікував нетривіальний пост, що стосується порохоботів. Їм різко дорікнули, що в свій час не раділи невдач Україїни тільки заради того, щоб насолити екс-президенту Порошенко.

"Коли ми були в глухій опозиції до Порошенко нам навіть в голову не приходило радіти невдачам України, щоб насолити йому. Але порохоботы це зовсім інше. Їх кредо-чим гірше, тим краще. Готові роздерти Україну, лише б їх мерзенний ватажок отримав шанс повернутися до корита", - написав автор.

"А що може зробити Президент без Ради? НІЧОГО. Ні зняти кумоплокулола, ні ще когось. Будемо чекати до виборів в Раду, відправимо в Ростов всі БПП, тоді і зможемо навести порядок", - додав автор, коментуючи свій пост.

Популярні новини зараз

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Користувачі не залишилися осторонь і різко осмикнули в коментарях порохоботів за висловлювання.

"При пороху всі риги повтікали хто куди, а тепер всі повертаються назад з почестями. Уявляю який буде переділ влади після виборів, тому що їм треба буде повернути все, що вони втратили за 5 років і ще отримати моральну компенсацію", "А порох не риг? Він один з засновників регіонів , Він працював міністром в уряді Азарова і що? Де ви були коли це сталося? Чі то правильний риг?", - пишуть українці.

Нагадаємо, Романенко пофантазував, як могло б виглядати закулісся Ради: "За вікном сіріє ранок, Ляшко блює невпопад".

Як повідомляв "Знай.ua", відомий український політолог та журналіст Юрій Романенко зробив заяву про так званих "порохоботів" - користувачів соцмереж, які активно агітували за поки ще чинного президента України Петра Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, що Богуцька поставила "діагноз" партії Кернеса-Труханова: "Ідіотство головного мозку".