Харків'янин залишився без автомобіля після того, як узгодив вкрай невигідну для себе угоду.

Чоловік придбав транспортний засіб, у якого виявилося кримінальне минуле, повідомив портал "ГородХ".

Сорокооднолетний українець придбав у Росії автомобіль марки "Mazda", на якому і повернувся додому, в Харківську область. Якого ж було його здивування, коли в Гоптівці транспортний засіб вилучили працівники української митниці. Виявилося, що у купленої харків'янином машини багате кримінальне минуле.

Митники перевірили автомобіль, і виявилося, що транспортний засіб значиться у базі Інтерполу по викраденим машинам. Зрозуміло, автомобіль був вилучений і переданий представниками Національної поліції України. А ось невдалому автовласникові (тепер вже колишнього) залишилось лише розвести руками і спробувати домогтися справедливості всіма законними шляхами. Зрештою, він купив цей транспортний засіб на свій страх і ризик у неперевіреного продавця, за що в підсумку й поплатився. До фрази "остерігайтеся шахраїв" все ж іноді варто прислухатися.

Популярні новини зараз

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.