Погода у Харкові продовжить дивувати жителів міста та області своїми примхами, до яких досить непросто звикнути.

За даними українського Гидромецентра, в найближчі дні дощі не залишать у спокої цей регіон.

Сьогодні, шостого червня, в Харкові і Харківській області збережеться спекотна погода з температурою повітря близько тридцяти градусів за Цельсієм. Правда, при цьому і дощі не збираються нікуди відступати. Синоптики попереджають, що парасольки варто взяти з собою: сьогодні можливі короткочасні дощі, а місцями навіть і грози. У місті очікується мінлива хмарність з поривами вітру до десяти метрів у секунду.

Вночі температура повітря опуститься до двадцяти градусів за Цельсієм. Ближче до ранку пройде сильний дощ. Згідно з прогнозами українських синоптиків, короткочасні дощі і спека на Харківщині очікуються до кінця тижня. Після цього в область надійде по-справжньому літню спеку, так що варто насолоджуватися щодо прохолодною погодою прямо зараз. Літо готове взяти Україну в свої міцні обійми.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.