Сьогодні, 3 червня патруль Муніципальної варти побачив в центрі Львова чоловіка в масці супергероя, який вирішив прилягти прямо посеред тротуару в центрі міста.

Про це повідомляються на сторінці Муніципальної варти у Facebook.

“Місцевий “Спайдермен” змучився і приліг. Від допомоги “супергерой” відмовився. Пішов відпочивати в іншому місці…” – йдеться у повідомленні.

Відомо, що чоловіка розбудили і змусили піти.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Також нещодавно у центрі Львова поліція затримала іноземця– громадянина Німеччини, який за присутності великої кількості людей роздягався догола.

"Патрульні отримали повідомлення, що на площі Ринок іноземець у стані алкогольного сп'яніння зухвало порушує громадський порядок. Чоловік за присутності великої кількості людей, зокрема дітей, знімав штани та оголював статеві органи. Чоловіка виявили на камерах спостереження. Згодом інспектори знайшли його на площі Катедральній", - пишуть у поліції.

Порушником виявився 30-річний громадянин Німеччини. Після затримання йому декілька разів стало зле – спочатку в машині патрульної поліції, а потім – у відділку.

Нагадаємо, що дівчата влаштували масове побоїще у центрі Києва: хапали за волосся й лупцювали ногами, відео не для слабкодухих

Також "Знай.ua" информував, що дика жорстокість струсонула українських батьків: скалічили дитину заради задоволення - "нелюди"