Учень чорноморської загальноосвітньої школи №3, Михайло Хмелевський офіційно, але по-дитячому звернувся до Президента України.

"Здрастуй Володимир Олександрович, мене звуть Міша, я дуже радий що ви стали нашим Президентом України. Якби я був дорослим, то голосував би за Вас. А ще я хочу, що б у нас не було війни. Хочу потиснути вам руку і стати Президентом як Ви", - звернувся Міша.

Мама хлопчика Тіна Хмелевська розповідає, що дитина з самого початку стежила за передвиборчою компанією і самими виборами. А сам Володимир Зеленський є для нього кумиром і прикладом для наслідування.

Батьки хлопчика опублікували дане звернення у себе на сторінці в Іnstagram і попросили людей поділитися відео, щоб як можна більше людей його побачило і повідомлення дійшло до самого Президента. Мрії збуваються! Дане звернення було помічено і опубліковано в історії на офіційній сторінці Instagram новообраного президента. Мішу такий вчинок президента не просто порадував, а здивував до .

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Володимир Зеленський

Міша щиро і безпосередньо, як це вміють тільки діти, сподівається на особисту зустріч і мріє про рукостискання Володимира Зеленського. Робіть репост цієї статті, можливе Володимир Олександрович прочитає її і реалізує ще одну мрію першокласника з Чорноморська Михайла Хмелевського. Мрії збуваються!

Нагадаємо, Нагадаємо, українці вибухнули після відповіді Порошенка Зеленському на заяву про дебати.

Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-кандидат у президенти, міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що готовий боротися за крісло прем'єр-міністра.