Інсайдери назвали главу адміністрації Зеленського - це не Разумков

Колишній радник і адвокат бізнесмена Ігоря КоломойськогоАндрій Богдан таки займе посаду глави адміністрації президента України Володимира Зеленського. Про це повідомив Telegram-канал Klymenko Time, посилаючись на інсайдерську інформацію. Якщо це станеться, Зеленський ризикує втратити величезний шматок кредиту довіри.

Зеленський підписав указ про розпуск Верховної Ради

Зеленський підписав Указ "Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів". Президент України Володимир Зеленський підписав указ про розпуск Верховної Ради і призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня.

Розпуск Ради та дострокові вибори: Тимошенко здивувала гучною заявою

Популярні новини зараз

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Лідерка "Батьківщина" Юлія Тимошенко зробила гучну заяву після зустрічі лідерів фракцій із президентом Володимиром Зеленським, у ході якої обговорювали питання про розпуск парламенту та довгострокові вибори.

Психологічні "прийомчики" Олени Зеленської: перша леді власним прикладом показала, як потрібно ставитися до чоловіка

Цьогорічна інавгурація новообраного президента України стала чи не однією з найбільш обговорюваних подій. Помічали найменші деталі: то Володимир Зеленський "ручкається" із публікою (чого раніше не робив ніхто), то поцілував у лисину колегу по "Кварталу 95" Євгена Кошового, то закликав терміново розпустити Раду і осадив Олега Ляшка, котрий не зміг промовчати під час його промови.
Прописка колись була дуже важливою у житті пересічного українця, адже тільки з її допомогою можна було щосили користуватися певними адміністративними послугами. Тепер ми маємо новий закон, який карлинально змінює правила гри.
Нова реєстрація нагадує американський аналог , коли громадянин просто називає фактичну адресу проживання і підтверджує це лише заявою.