На авіарейсі Барселона-Київ 17 травня п'яна жінка влаштувала скандал і кидалася на пасажирів з матюками та кулаками. Про цю подію заявила очевидець Олександра Єфименко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

літак МАУ

"А хочете подивитися на те, як ніколи не треба робити? Ось будь ласка. Рейс: Барселона-Київ сьогодні. Висота: 11900, літак йшов на зниження. Дія: дівчина купила в дьюті фрі пляшку віскі, випила її на борту, ігноруючи прохання бортпровідників цього не робити і вирішила, що іноземці, які летять з нею, не повинні перебувати в літаку. Тому що вони - іноземці. Власне, на відео, яке зняв один з пасажирів, це чітко простежується. По прильоту, дівчину чекав наряд поліції, прямо біля трапа. Моралі немає, але коли стюардеса Лідія Полянська сказала своїм поставленим дикторським голосом: "Ну ж бо заспокойтеся!", заспокоїлася навіть я." - написала обурена українка.

Обережно, на відео присутня ненормативна лексика.

Українці висловили свою думку на рахунок такої хамовитої пасажирки:
"Яка ганьба. Дуже шкода, коли через таких «дам» про нас створюється відповідне враження!", "Я живу в Барселоні і не хочу, щоб таке позорище летіло сюди", " Стюардес шкода, що доводиться працювати з таким бидлом.", "Бидломасса, яку не можна випускати в нормальні місця.", "Парашут в зуби і бортанути алкашку", "Алкоголіки на борту, гірше терористів.", "Так вона ще й без трусів", "Ідіотка, я б її прямо там своїми ж руками задавила", "Прямо біс вселився", "Треба було висадити з літака".

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Показати ще

Нагадаємо, літаюче таксі CityAirbus успішно пройшло випробування польотом

Як раніше повідомляв "Знай.ua", літак з сотнею пасажирів зламався в повітрі

Також портал "Знай.ua" писав про те, що пілот літака на 40 хвилин втратив свідомість