Янукович таємно приїхав в Україну: "Тепер він тут цар"

Син втіклого екс-президента України Віктора Януковича Олександр нібито таємно відвідав окупований Донецьк. Про це в середу, 15 травня, повідомив блогер "Фашик Донецький" на своїй сторінці в Twitter з посиланням на власні джерела.

Інавгурація Зеленського: яку дату підтримала Верховна Рада

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Комітет з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України на засіданні в середу, 15 травня, розглянув всі сім проектів постанов про дату інавгурації Володимира Зеленського і одноголосно рекомендував їх розглянути у парламенті 16 травня.

Філарет поставив Томос під загрозу: одна помилка поверне колишній порядок

В разі перегляду рішення Об'єднавчого собору та відновлення Київського патріархату з Філаретом Вселенський патріарх може припинити дію Томосу про надання автокефалії ПЦУ до моменту подолання канонічної кризи. Про це повідомив митрополит Переяслав-Хмельницького і Вишневського ПЦУ Олександр Драбинко на своїй сторінці в Facebook.

Популярний торговий центр злетів на повітря: поранених збирають по частинам

У середу, 15 травня, стало відомо про те, що в індійському місті Гувахаті (північно-східний штат Ассам) стався потужний вибух. В результаті інциденту отримали поранення щонайменше шість осіб. Крім того, стан ще двох поранених вкрай важкий. Про це повідомив місцевий телеканал NDTV.

У Раді одноголосно проголосували за легалізацію марихуани

Комітет Верховної Ради України з питань прав людини, нацменшин і міжнаціональних відносин одноголосно вирішив зареєструвати законопроект про легалізацію медичного використання канабісу.