У Кривому Розі замінували будинок батьків Зеленського, і ще 15 об'єктів

В Кривому Розі повідомили про мінування відразу 15 об'єктів по всьому місту, в числі яких будинок, в якому проживають батьки новообраного президента України Володимира Зеленського.

З 1 червня на українців обрушиться комунальне пекло: деталі рішення Кабміну

Український уряд і компанія "Нафтогаз" нахабно кинули українців і готуються в черговий раз підняти ціну на блакитне паливо для населення. Таким заявою відзначився українськи журналіст Олександр Дубинський.

Інавгурація Зеленського: українцям пояснили, чому Рада "ховає" від слуги народу булаву

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Юрист Михайло Шнайдер дав оцінку діям парламенту, який намагається максимально відтягнути інавгурацію новообраного президента Володимира Зеленського. Відповідну публікацію він оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

Перевірте Приват24: українцям телефонують від імені Приватбанку з дивним проханням

ПриватБанк

останнім часом в мережі почастішали повідомлення від клієнтів ПриватБанка за скаргами на обслуговування, зникнення грошей з рахунків, недоставлені платежі, непрацюючі термінали та багато інших. Таких вистачає не тільки в Facebook, але і на сайті Міністерства фінансів.

Радниця Зеленського сказала, чи дістанеться Коломойському ПриватБанк

Ігор Коломойський

Радник Зеленського з питань банківської діяльності Вікторія Страхова сказала, що ПриватБанк вже неможливо повернути колишнім власникам. Навіть якщо суд прийме остаточне рішення про те, що націоналізація була незаконною. При цьому кращий варіант в ситуації, що склалася, – "домовитися" з екс-власником Ігорем Коломойським і списати кредити пов'язані з ним на суму як мінімум $2 млрд.