У зоопарку Бердянська народилися троє левенят. Вони з'явилися на світ напередодні Великодня у зоопарку під назвою "Сафарі".

Про це йдеться в повідомленні на сторінці зоопарку у соціальній мережі Facebook.

"Друзі, в нашому зоопарку поповнення в левиному прайді. Мама левиця Малайка народила трьох малюків. На сьогодні в Сафарі мешкає сім'я з 20 дорослих левів, які практично кожен рік дають потомство у вигляді декількох кошенят. За 15 років в Сафарі з'явилося на світ 58 левів, і це говорить про те, що їм підходить і клімат та в цілому атмосфера нашого зоопарку", - сказано в дописі.

Відомо, що левенята поки живуть в окремому від матері приміщенні. Це необхідно для того, щоб дорослі особини не зашкодили новонародженим тваринам. Працівники зоопарку годують їх молоком з народження, щоб застрахуватися від того, що мати-левиця відмовиться від них.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Вони всі народилися з відкритими очима. Тепер вигодовуємо їх самостійно – кожні три години напуваємо козиним молоком. Щодоби левенята додають у вазі по 50 грамів і зараз важать вже по 2 кілограми", – розповів власник зоопарку Ігор Кальченко.

Працівники ж зоопарку зазначають, що вже через декілька місяців левенята житимуть у власному окремому вольєрі. Тоді кожен охочий може прийти та познайомитися з ними.

Зазначимо, що нині в бердянському зоопарку налічується понад 200 видів тварин і птахів. Окрім левів, у зоопарку "Сафарі" також народилися й інші тварини.

Нагадаємо, що Київський зоологічний парк показав, як тварини радіють приходу весни і сонця.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", голковколювання від кота і асани на коні: кожен позбавляється від стресу по-своєму, незвичайні фото розчулили світ.

Також "Знай.ua" писав про те, що у Німеччині закрили останню хутряну фабрику заради порятунку тварин: на черзі Україна.