Захоплено відзначаючи великодні свята, батьки залишили малечу без нагляду. Це призвело до того, що у святковий день в лікарнях різко додалося маленьких пацієнтів - багато дітей опинилися в травмпунктах з різними ушкодженнями.
Зокрема на Херсонщині на Великдень отримали травми майже два десятка дітей і підлітків. Про це повідомляє місцеве видання "Херсон типовий".
Так, у самому Харкові на вулиці Кольцова чоловік з невідомих причин додумався нацькувати свого пса на 10-річну дівчинку, що гуляла поруч. Собака прокусив їй шию і плече.

А на пляжі села Нова Тягинка Білозерського району її ровесник вирішив зобразити каскадерські трюки, стрибнувши з високого дерева. Групуватися при падінні він не вмів, тому наслідки стрибка виявилися сумними - перелом обох передпліч і травма тазостегнового суглоба з подальшою госпіталізацією.

Нічна прогулянка без супроводу дорослих дорого обійшлася і 16-річному школяреві в селищі Любимівка Каховського району. На вулиці він вліз у бійку, а коли прийшов додому побитим, батьки жахнулися - у сина були всі ознаки черепно-мозкової травми, та ще й ніс зламаний.
В обласному територіальному Центрі екстреної медичної допомоги підсумовують: лише за минулу добу, 28 квітня, жертвами різних травм і нещасних випадків стали вісімнадцять дітей та підлітків.

Також Знай.uaписав, у Житомирі на залізничному вокзалі 18-річний хлопець отримав сильні опіки від ураження електрострумом на даху залізничного вагона