Глава Православної церкви України митрополит Епіфаній привітав президента країни Володимира Зеленського з перемогою на виборах і Великоднем.

Про це повідомили на офіційному сайті ПЦУ.

Митрополит звернувся до політика з важливим проханням. Головний священнослужитель України нагадав Зеленському, що йому довірилася нація, і перед президентом стоїть важливе завдання - захистити країну від російської агресії.

Епіфаній

Епіфаній підтримав Зеленського

"Вельмишановний Володимире Олександровичу! Від себе особисто та від Помісної Української Православної Церкви сердечно вітаю Вас, Ваших рідних і близьких! На Вас покладається особливий обов'язок забезпечувати захист нашої свободи від агресії з боку Росії, щодня давати відсіч її військовим, дипломатичним, економічним, інформаційним зазіханням на нашу державу, наближати Україну до перемоги і відновлення територіальної цілісності, досягти справедливого світу". послання Епіфанія

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Володимир Зеленський (Квартал 95)

Митрополит попросив президента стати гарантом збереження незалежності держави і єдності її громадян. Епіфаній впевнений, що Володимир Зеленський сприятиме продовженню курсу євроінтеграції та реформ, спрямованих на економічне зростання, боротьбу з корупцією та досягнення справедливості в судочинстві України.

"Радіючи разом з Вами з нагоди Пасхи, бажаю міцного здоров'я, сил, натхнення, всіх благ від Бога — духовних і земних по необхідності. Нехай Воскреслий Господь благословляє усі Ваші добрі справи — на благо України і українського народу". Єпіфаній

Епіфаній

Нагадаємо, Митрополит Київський, голова ПЦУ Епіфаній (Думенко), одержав гнівного відкритий лист від односельців.

25 квітня 2019 року релігійна громада храму УПЦ на честь святих Архангелів Михаїла і Гавриїла в селі Стара Жадова Сторожинецького району Чернівецької області ( село, в якому виріс Епіфаній - ред.) звернулася з відкритим листом до «предстоятелю» ПЦУ Єпіфанія з хештегом #Епифаний_вам_не_стыдно?

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Інавгурацію Зеленського намагаються зірвати.

Також "Знай.uа" писав про те, що У Зеленського назвали перші кроки нового міністра оборони.