В мережу виклали фото підозрюваного в організації кривавого теракту на Шрі-Ланці

Зокрема, відомо, що вірогідним підривником-смертником був Захран Хашим. За наявною інформацією він не приховував свого захоплення терористичною діяльністю ІГІЛ. Більш того, вперше він спробував здійснити теракт ще 4 квітня, однак тоді йому це не вдалося.

У київській лікарні стався випадок, від якого кров холоне в жилах

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

У стаціонарі столичної 1 міської лікарні, що на вул. Богатирській стався вельми страшний інцидент з маленькою дитиною. Мама дівчинки Валерія Красневська розповіла, що вона з дочкою Еммою потрапила в лікарню через високу температуру малятка. Того, що сталося на другий день перебування в медичному закладі, вона не забуде ніколи.

Українські військові на Донбасі нагадали, для чого захищають нашу країну

Українські захисники наголошують, що захищають батьківщину, щоб виборці могли без проблем проголосувати, вибравши своє майбутнє. Перші військові вже проголосували на дільницях. Бійці по черзі голосують на прифронтових ділянках, змінюючи один одного на позиціях. Захисники кажуть, що виборці повинні пам'ятати, що сьогодні вони обирають крім президента й головнокомандуючого армії.

Актуальні результати другого туру президентських виборів

Сьогодні проходить другий тур виборів президента нашої країни, в якому беруть участь чинний гарант Петро Порошенко і шоумен Володимир Зеленський. Виборчі дільниці відкрилися в 8:00 працювати до 20:00. Взяти участь у волевиявленні мають право всі громадяни України, яким виповнилося 18 років. Підрахунок голосів почнеться після восьми годин вечора, після чого з'являться і перші результати екзит-полів.

Українцям показали результати проведення другого туру виборів

Екзит-пол другого туру показав, що Володимир Зеленський набрав 73,2% голосів. Петро Порошенко в свою чергу отримав 25,3% голосів. Майже з повною впевненістю можна сказати, що переміг Володимир Зеленський, адже статистична похибка не може бути наскільки великою, як показав сам екзит-пол.