У анексованому Криму жителі Джанкоя гнівно відреагували на заяви Путіна про те, що після відкриття залізничної частини Кримського мосту місто стане транспортним вузлом.

Кримський міст

Про це повідомляє блогер Кримський бандерівець у Twitter.

"Окупанти повідомили, що "після введення залізничної гілки Кримського моста Джанкой знову стане центральним транспортним вузлом". Джанкой коментує: "Розвал і розруха. Джанкой був воротами Криму - став д*пою - таким і залишиться при РФ!!! Наддержава все своє населення раком ставить", - коментують розлючені кримчани.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Нагадаємо, будівництво російськими окупантами Кримського мосту вже призвело до багатьох проблем. В Азовському морі погіршилася якість води, змінилася берегова лінія, а зараз можуть постраждати дельфіни.

Кримський міст

Про це в інтерв’ю виданню "Апостроф" розповів кандидат геолого-мінералогічних наук, незалежний експерт Юрій Медовар.

"Насправді, водообмін порушений, і, звичайно, дуже серйозно можуть постраждати "червонокнижні" дельфіни в Азовському морі. Там може бути болото. Якщо процес триватиме, і наноси будуть збільшуватися, відповідно, глибина протоки — зменшуватися, великі судна не ввійдуть, і вся екосистема накриється мідним тазом. Можуть чистити фарватер, але це одна справа, а є ж ще берега, а там вже водорості стали рости, почалося гниття води, змінюється склад. Одні проблеми", – зазначив експерт.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі з'явилися свіжі знімки пустельного Кримського моста, які виклав блогер RoksolanaToday&Крим на своїй сторінці в Twitter. У підписі до публікації йдеться:

"Навіть не знаю, звідки у мене звичка постійно брехати, що міст за прямим призначенням використовують хіба що БТРчики Шойгу... Фури з товарами, автобуси туристів, авто відпочиваючих...шо? Повно ж?".

Також Знай.ua писав про те, що команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського відповіла на відкрите звернення лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва.