Вартість проїзду в залізничному транспорті "Укрзалізниці" залежить від відстані, пори року, дня тижня, категорії поїзда, типу вагона і рівня якості послуг.

Про це повідомляє "Хвиля".

"Вартість проїзду залежить від відстані, пори року, дня тижня, категорії поїзда, типу вагона і рівня якості послуг", - відзначили в компанії.

Крім того відзначається, що на думку адміністрації залізничного перевірзника діючі тарифи орієнтовані на задоволення вимог пасажирі і дозволяють скористатися залізничним транспортом в найбільш зручний для себе час.

Укрзалізниця

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Також відомо, що у відповідності до оновлених правил, що були затверджені у лютому поточного року, в залежності від пристрою, терміну експлуатації та конструкції вагони можуть визначатися як вагони підвищеного комфорту, економ-класу або фірмові. Відповідно вартість проїзду в зазначених категоріях вагонів буде визначатися згідно з діючими тарифами.

При цьому у вартість послуг включається і коефіцієнти гнучкого тарифного регулювання по тринадцяти календарними періодами року з коефіцієнтами зниження 0,8-0,97 і підвищення 1,01-1,10.

Однак у компанії додали, що на 02.04.2019 підвищення тарифів на перевезення пасажирів залізничним транспортом в 2019 році не планується.

Варто нагадати, що реформи Укрзалізниці тривають, килими з вагонів прибираються, а найдавніші тварини продовжують подорожувати з українцями. Скарг на тарганів у поїздах накопичилося вже чимало і пасажири обурені тим, що їм потрібно подорожувати з рудими попутниками.

Укрзалізниця

Нагадаємо, 250 фанатів Карпат завдали серйозної шкоди трьом вагонам поїзда Львів – Запоріжжя під час поїздки на чвертьфінальний матч Кубка України проти Інгульця в Олександрії. "Укрзалізниця" офіційно заявила, що львівські вболівальники вибили 12 вікон, викинули 21 матрац, 25 подушок, 25 комплектів постільної білизни, 1 зимову ковдру і 3 вогнегасника.

Як повідомляв "Знай.ua", залізничне сполучення України з Росією обов'язково припиниться. Про скасування потягів з Києва та Львова до Москви розповів міністр інфраструктури Володимир Омелян, назвавши терміни.

Також "Знай.ua" писав, що відомий юрист Михайло Шнайдер продовжує "зривати маски" із чинної влади своїми публікаціями у Facebook. Чергова "викривальна ластівка" полетіла у бік директора Укрзалізниці Євгена Кравцова.

Порошенко і його оточення втрачають адекватність - Руслан Бортник