Реформи Укрзалізниці тривають, килими з вагонів прибираються, а найдавніші тварини продовжують подорожувати з українцями. Скарг на тарганів у поїздах накопичилося вже чимало і пасажири обурені тим, що їм потрібно подорожувати з рудими попутниками.

"Зі мною тут в Інтерсіті Київ-Одеса їдуть дрібні «симпатичні» таргани. Я спостерігаю за ними, вони підбирають крихти і ховаються в радіаторі." - пише одна з пасажирок.

Українка має чудове почуття гумору, так як запитує у своїх фоловерів, що може це з її голови повилазили.

Не так оптимістично налаштована друга українка.

"Люблю сюрпризи від Укразалізниці Замість комфортної поїздки в Інтерсіті+ дивилася, щоб таргани не заповзли в сумки і не привезти такий подарунок додому. Повзали на відкидному столику, під ногами, у щілинах обшивки. Великі екземпляри спритні і не люблять фотозйомку, ці 2 малюка сфотографувала. За 5 годин поїздки побачила близько 10."

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Їду зараз в поїзді 763 Київ-Одеса. Особисто на собі піймала двох маленьких тарганів! І так само величезних тільки біля моєї сусідки навпроти. Дай Бог хоч в будинок не занести по приїзду!"

В Укрзалізниці ж відповіли, що у всіх швидкісних поїздах проводять термінову дезінсекцію, якщо отримують повідомлення про вусатих друзів. Процедура проводиться хімічними засобами і українці задаються очевидним питанням про те, чи безпечні ці хімікати для здоров'я. Але представники Укрзалізниці стверджують, що хвилюватися немає про що, так як обробка поїздів не шкодить людині.

Нагадаємо, що Укрзалізниця додала потяги до Великодня.

Як повідомляв портал Знай.uа, працівники "Укрзалізниці" масово звільняються і тікають на заробітки.

Також Знай.uа писав про те, що "Укрзалізниця" оскандалилася через перевезення підозрілого вантажу.