Фігуранти скандальної справи про ДТП у Харкові на Сумській Олена Зайцева і Геннадій Дронов, за словами правозахисників, мають можливість оскаржити рішення суду. Справа в тому, що вирок, в якому обох водіїв визнали винними, є вельми дивним.

З такими формулюваннями виступив адвокат Вадим Володарський. Він також заявив, що підсумки розгляду апеляції буде складно спрогнозувати, пише Рoliteka.

Олена Зайцева

"Будь-який вирок, винесений судом першої інстанції з процесуальних міркувань, безумовно, оскаржується. В даному випадку адвокати обох засуджених створять апеляційну скаргу. Втрачати їм нічого, так як в обох випадках призначено максимальне покарання. Було б дивно, якби таку апеляцію не було подано. Інше питання, якими будуть результати цієї апеляції", - заявив адвокат.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Так, за словами Володарського, саме формулювання обвинувачення та обвинувального вироку, коли при зіткненні на перехресті було засуджено обидва водія, викликає кілька питань.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на трасі Чернігів-Київ сталася ДТП, в якій постраждали три водія і лось. За словами свідків, на трасі М-01 близько с. Топчіївка три машини, серед яких була карета швидкої допомоги, переїхали лося. За попередньою інформацією, автомобіль "КІА" збив тварину, а після цього "швидка" і ще одне авто наїхали на нього. Лось загинув на місці. У результаті машини отримали механічні пошкодження.

Нагадаємо, ще одна Зайцева на дорогій машині влаштувала криваву ДТП: люди летіли, як кеглі.

Як повідомляв Знай.uа легендарного актора знайшли мертвим: на цих фільмах виросло не одне покоління.

Знай.uа писав, у Києві автомобіль "вмазfdcz" у бетонну огорожу: миттєва смерть, швидкі, винуватець втік.

Дивіться відео по темі: