Сервісом українського залізничного оператора "Укрзалізниця" щодня незадоволені все більше українців. Питання до керівництва залізниці сиплються одне за одним. Не так давно в студії ТСН виступив один з чиновників Укрзалізниці, Олександр Красноштан, і з тих пір редакцію засипали питаннями. За словами обурених мандрівників, це, звичайно, прекрасно, що в поїздах замінили старі червоні доріжки в коридорах, але ця проблема - далеко не найбільша. Що, наприклад, збирається робити Укрзалізниця з дорогими квитками, з протягами у вагонах, з вікнами, які не відкриваються, то не закриваються, з поламаними туалетами і постійними бійками в поїздах?

Візьмемо для прикладу поїзд Львів-Тернопіль "Холод, антисанітарія, поїзд повна руїна, штори падають, вагони - "ніби війна зустріла" , - розповідають пасажири.

Пасажирка Оксана, вчителька молодших класів, розповіла про жахіття приміської електрички.

"Діти маленькі. Чотири вагони. Людей тьма-тьмуща. Половина стояла в тамбурі. Світло тільки на початку-дві лампочки, і в кінці дві лампочки. Вікна такі брудні, що не видно, що за вікном. Дитина захотіла в туалет, відкрла двері, закрив і каже "я піду вже у Львові".

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Пасажир Артем обурюється різкими скачками цін на залізничні квитки. Інші пасажири відзначили, що Укрзалізниця нічого не робить з можливістю придбати квитки у перекупників", за межами каси, або відразу заплатити провідникам. Як результат у вагонах їздять алкоголіки, бомжі та інші асоціальні елементи, які псують життя нормальним пасажирам, а місць у вагоні для тих, хто купив квитки в касі не вистачає.

Плацкартних вагонів не вистачає, зламані репродуктори, які сповіщають про прибуття поїзда на станцію, пасажирів не сповіщають про додаткових поїздах, немає поділу на чоловічі та жіночі купе - і це лише мала частина пасажирських скарг.

Нагадаємо, раніше "Укрзализныцю" звинуватили у спробі монополізувати ринок квитків під компанію з "російським слідом".

Раніше ми писали про страшної трагедії в Харківській області: поїзд перемолол чоловіка на шматки.