Терорист і волонтер окупантів Михайло Полинков в
розповів, що головний фігурант "російської весни" в Криму і на Донбасі Ігор Гіркін-Стрєлков виставив на аукціон золоту медаль, яку він отримав за "повернення" півострову.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що Гіркін тут же відповів на інформацію про продаж медалі, зазначивши, що це цілковита правда. Терорист пояснив свої дії бажанням поліпшити свій матеріальний стан. Крім того він додав, що не ціную медаль через те, що вона не державна, не бойова та нагороджена Путіним, якого він неоднократно критикував.

При цьому варто відзначити, що сама медаль унікальна - 80 грам чистого золота, дуже маленький тираж. На ній дійсно зображений Путін в профіль в образі римського імператора.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що російський найманець Ігор Гиркин (Стрєлков) вчергове присвоїв собі "українські лаври", цього разу він навішав росіянам порцію локшини про Одесу.

Терорист заявив, що тільки завдяки його диверсійної групи сепаратисти Донбасу змогли провести незаконний "референдум" про створення "ДНР".

Відповідаючи на запитання, чому в Одесі і в Харкові не відбулися подібні "референдуми", Гіркін відповів, що їх не було кому захищати.

"Насправді "референдумів" в Харкові та Одесі не було тільки з тієї причини, що не було кому їх захищати", - розповів бойовик.

За словами терориста, саме його диверсійна група зуміла забезпечити силове прикриття "голосування" в Донецькій області.

"У Донецьку, якби наші групи не зайшла, моя, конкретно, то, напевно, все б сталося по харківському або одеському сценарієм", - підкреслив він.

Гіркін додав, що диверсійний рейд на Донбас в квітні 2014 року був для нього не єдиним варіантом: розглядалася ідея вторгнення російських бойовиків в Одеську область.

"У мене був вибір: йти на Одесу або на Донецьк. У мене були делегати з Донецька і були делегати з Одеси. Причому, вони зверталися не до мене особисто (мене тоді толком ніхто не знав), а до Аксьонова, а Аксьонов їх переправляв до мене. мене трохи ні на колінах благав представник Одеси йти на Одесу. Але вибачте, маючи такі крихітні сили, діяти далеко від російських кордонів, я не наважився....", - повідомив він.

Нагадаємо, у мережі сміються з грізного глави луганських терористів та його недобізнесу.

Як повідомляв "Знай.ua", пекло в Дебальцевому очима вдови.

Також "Знай.ua" писав, що Тука шокував заявою про події на Донбасі 2014 року.

Одкровення екс-спікера АТО: чому не був знищений Гиркин і занижувалися втрати на Донбасі