Кремлівські куратори спочатку збиралися зруйнувати економіку в підконтрольних РФ районах на Донбасі.

Цю інформацію повідомив 10 вересня колишній міністр оборони ДНР" Ігор Гиркін (Стрілков) в ефірі інтернет-каналу "Рой ТБ".

Гиркін розповів про те, що все-таки вдалося зробити на Донбасі кураторам Кремля.

"Її знищили, просто знищили. В мотлох знищили. В принципі, якусь користь від цього паразитичну отримали, тобто висмоктали звідти якусь кількість кваліфікованих кадрів, в першу чергу середнього технічного персоналу, робочих кадрів, яких гостро не вистачає на сучасних російських підприємствах в оборонці. І все. Ось весь ефект того, що зробили московські куратори" Ігор Гиркин

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

"Міністр оборони" так званої "ДНР" вважає, що в цьому й полягала мета Москви на Донбасі.

[quote author="Ігор Гиркин"]"Донбас ніхто ніколи не збирався робити ні Придністров'ям, ні Абхазією, починаючи з літа-осені 2014 року. Його заздалегідь збиралися відправити назад в склад України в рамках якоїсь федералізації. Тому він абсолютно нікому не був потрібний, тому його тупо грабували під загальним керівництвом нашого улюбленого друга

Крім того, він підкреслив, що Сурков так розставляв кадри на Донбасі, щоб вони допомагали або не заважали грабувати український регіон.

Нагадаємо, що вибори, які пройдуть в листопаді в так званих "ДНР" і "ЛНР", - нелегітимні. Про це заявив спецпредставник США по Україні Курт Волкер в інтерв'ю DW.

Крім того, Волкер не впевнений в тому, що в найближчі місяці можливе досягти якогось прогресу на переговорах з врегулювання ситуації на сході України.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", пособниця терориста Олександра Захарченко, який загинув під час вибуху в донецькому кафе "Сепар", прийшла в себе і дала перше інтерв'ю після інциденту.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що екс-боєць "ЛДНР" Олександр Агафонов зважився розповісти, хто в 2014 році віддавав накази обстрілювати Донбас.