Голодранці з ніким невизнаної республіки на тимчасово окупованій території Донбасу регулярно веселять мережу своїми недоумкуватими витівками і заявами. Путінські бойовики з усіх сил намагаються наслідувати нормальній державі і створили так звані Міністерства та інші органи влади, проте все стає зрозуміло, як тільки звертаєш увагу на клоунів, які стоять на чолі бандформування.

Розтовстілий терорист

Останнім приводом посміятися над окупантами став Міжнародний жіночий день і події, приурочені до його святкування. Одна з фотографій викликала справжній ажіотаж серед інтернет-користувачів – на ній зображений ватажок бойовиків самопроголошеної "ДНР" Денис Пушилін в момент вручення жінці квітів на честь свята 8 березня. Знімок отримав популярність після публікації його на сторінці у Twitter користувачем Necro Mancer. Не знайшлося такого користувача, який би не зазначив кардинальні зміни в зовнішності ватажка терористів – Пушилін не жарт розтовстів.

Денис Пушилін

Автор публікації таким чином прокоментував знімок: "Жахи нашого містечка". У соціальних мережах користувачі почали активно обговорювати фото й не стримували себе у висловах: "А що це Пушиліна так рознесло?) Або він в бронику?", "Протимінні труси". "Смажений кабанчик". "Карлсон з ОРДЛО", "Кар'єра пішла вгору – з піраміди з трьох букв МММ в «главу республіки", "Таке".

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українська високоточна зброя зможе переламати результат бою в свою сторону. Про його можливості розповів Турчинов: "Україна має могутню ракетну зброю, яке за своїми основними показниками краще російського аналога "Смерч".

Як повідомляв портал "Знай.uа": СБУ провели цікаве затримання – як виявилося, російські спецслужби впровадили свого агента до міської ради Харкова. В результаті чиновника звинуватили в державній зраді і взяли під варту на 60 діб.

Також "Знай.uа" писав, що в мережі активно обговорюють відео, на якому втікачка з "ДНР" спростовує інформацію про те, що вона нібито передавала СБУ дані про путінських бойовиків.