В Запоріжжі та в Запорізькій області через високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ закрили на карантин десять шкіл. Про це повідомляє прес-служба Запорізької обласної державної адміністрації.

Минулого тижня у Запорізькій області було зареєстровано 8692 випадків захворювань на ГРВІ. Більшу частину хворих, а саме 69%, склали діти. У лікарню доставлено 188 осіб, з яких 113 - це діти.

У зв’язку з цим, на карантин закрили десять шкіл області. А тимчасово призупинено навчання в 10 окремих класах і в одній групі дитячого саду.

Нагадаємо, що В Україні смертельна епідемія атакувала самих беззахисних — сироти Діти були вакциновані. В Україні продовжує буяє кір. В інфекційне відділення маріупольської лікарні № 14 надійшли 12 детей з підозрою на це небезпечне инфекционое захворювання.У малюків спостерігається висока температура, висип і головний біль. наймолодшому – 3,5 року, а самомоу старшому – 14 років, повідомляє Сегодня.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що Епідемія грипу: дієві поради, як захистити себе і своїх дітей від хвороби Ділиться досвідом дипломований фахівець в галузі ароматерапії Світлана Калашник. В Україну прийшла епідемія грипу. На жаль, вже є і летальні наслідки, тому будь-які можливості протистояння хвороби потрібно знати і використовувати. Не завжди медицина може нам допомогти, саме тому ми за порадою звернулися до дипломованого фахівця в галузі ароматерапії, автору і керівнику школи ароматерапії "Шепіт Дивии" Світлана Калашник.

"Знай.uа" повідомляв, що Епідемія кору захлеснула Україну: люди вмирають, хворіють тисячі З кожним днем хворих все більше. Стало відомо, що за перші десять днів минулого року в Києві було зафіксовано 61 випадок захворювання на кір, з яких 49 - у дітей. Спалахи хвороби зареєстровано в 5 дошкільних і шкільних колективах, і один випадок у цирку "Кобзов", де захворів дорослий співробітник.