Цинізм найманців Путіна не знає меж. Так, в мережі з'явилося відео, де черговий «орк» розповідає, як вбивав українських солдатів і як воював на Донбасі. Публікація швидко поширилася по соціальним мережам, передає видання "Народна Правда", посилаючись на першоджерело публікації.

«Орк розповів, як вбивав українців і сам був поранений. А ще додав, що його лікували в Санкт-Петербурзі, польова хірургія. Ну ясно, що громадянська війна в Україні. Багато загинуло, з боків дрьомов і мозговий, теж загинули, але землю вони відстояли. Це вони так в Україну прагнуть з мертвечуком?», – написав автор публікації у коментарі до відео.

Нагадаємо, раніше ми писали, що шизофренія Путіна прогриміла на всю ООН: постпред Росії при ООН зробив цинічну заяву про Крим, Донбасі і Україні в цілому.

Постпред Росії при ООН Василь Небензя під час засідання Генеральної асамблеї ООН видав обурливу і самовпевнену заяву про те, що Крим – це Росія і питання закрито назавжди. Також він заявив, що окупація Росією Донецької та Луганської областей - це міф.

Небензя наговорив багато чого, що не налазить на голову жодній розсудливій людині. Наприклад, він придумав якихось «українських націоналістів, які на мітингах цитують Гітлера».

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Війну в Україні Небензя назвав громадянською, заперечуючи збройне втручання з боку Росії.

Відомо, що з початку відкритої російської агресії проти України, яка почалася п'ять років тому на Донбасі, загинули майже три тисячі українських військовослужбовців.

Він повторив тези російської пропаганди про "легітимного" президента Януковича.

Про Крим я навіть говорити не буду. Крим – це Росія. Це питання закрито назавжди самими кримчанами,
– підкреслив представник РФ.

Станом на лютий 2019 року в окупованому Криму Росія розмістила до 32,5 тисячі своїх військових, сотні бронемашин, артилерійських систем. Не виключено, що РФ розгорнула і ядерну зброю, що перетворює півострів на стартовий майданчик для ракет.

Крім того, Василь Небензя висловив необхідність підтримати в Україні Віктора Медведчука, який перебуває у близьких зв'язках з президентом Росії Путіним.

Нагадаємо, політики нарешті зуміли домовитися про введення миротворчої місії на тимчасово окуповані території Донбасу, дає шанс збройному конфлікту перейти в проміжну стадію, що повноцінною "війною" назвати вже не можна.

Про це в понеділок, 1 жовтня, під час погоджувальної ради парламенту заявила Ірина Луценко - представник Президента України Петра Порошенка у Верховній Раді.

Як писав раніше Знай.ua, Росія заявляє про своє бачення розв'язки на Донбасі, яка за всіма пунктами розходиться з українською.

Варіант Києва і Волкера про введення миротворчої місії на Донбас аж до кордонів з Росією буде означати "окупацію" (в розумінні Росії миротворці — це окупанти, — ред.) і перспектива у такого варіанту нульова. Про це заявив постпред РФ в Радбезі ООН Василь Небензя в інтерв'ю російським ЗМІ, пише Хвиля.

Також Знай.ua писав про те, що в рамках Мінських угод так звані "Донецька і Луганська народні республіки" вважаються нелегітимними.