У мережі показали відео, на якому зафіксовано рух російських окупаційних військ у напрямку України.

російські військові

Про це повідомив уористувач Дмитро Карбишев та оприлюднив відповідне відео на своїй сторінці у Facebook.

У повідомленні йдеться, що у Ростовській області (РФ) зняли на відео колону російської військової техніки, яка рухається у напрямку державного кордону з Україною.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Користувач уточнює, що рух окупаційних військ зафіксовано в селі Покровське, поблизу українського кордону.

За словами Карбишева, кадри були зроблені вранці у понеділок, 18 лютого.

"Військові навіть для перехожих не приховують, що танки та техніка йдуть в Україну. Ось така в Україні громадянська війна", - написав він.

"Підла, брехлива і наскрізь ганебна влада в РФ. Смерть кремлівським опаришу! Слава Україні! І нехай українці коли-небудь нас пробачать ..." - додав він.

Нагадаємо, Олександр Турчинов озвучив найбільші загрози з боку Російської Федерації проти України в 2019 році.

Олександр Турчинов

Про це повідомляє "Хвиля".

Зокрема, Турчинов розповів, що у нинішньому році Кремль може повернутись до сценарію повномасштабної війни проти України на Донбасу. Більше того за його словами Путін може піти у наступ і з території анексованого Криму.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у 2019 році на озброєння Военно-морських сил України надійде ще один малий броньований артилерійський катер і два десантних катера "Кентавр".

Про це повідомив заступник начальника головного управління оборонного планування Генштабу Збройних сил України В'ячеслав Дем'яненко.

"До складу ВМС прийняті шість малих броньованих артилерійських катерів, в поточному році заплановано прийняття ще одного такого катера і двох десантних катерів "Кентавр". Триває розробка технічного проекту ракетного катера типу "Лань", оснащеного ракетним комплексом "Нептун", - повідомив він.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Путін заявив про плани щодо створення так званого "сухопутного мосту" до Криму.