У селі Крехаїв Чернігівської області зоозахисники відвідали місцевих жителів, які замість собаки тримали у себе у дворі дикого вовка. Про це стало відомо з сюжету телеканалу ТСН.

Як стало відомо, зоозахисники, які прийшли, щоб забрати дикого звіра, переконані, що це дорослий самець. Виглядає він не знеможеним, проте з його поранених ясен текла кров, він грав з цуценям і дав людям посадити себе в клітку.

Коли вовка вже практично посадили в автомобіль, з'явився чоловік, який явно перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він противився тому, щоб вовка відвезли, однак виразно розповісти про те, з якої причини тварина знаходилася в приватному будинку і чи законно це, він не зміг.

Вовка відвезли в харківський екопарк, де на несподіваного гостя вже чекають і готові оформити його офіційно. У ньому він хоч і не зможе існувати в умовах дикої природи, але принаймні на ланцюгу дика тварина більше не опиниться.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в горах Прикарпаття зберігається висока ймовірність сходження снігових лавин. Рятувальники попередили, що причиною може стати відлига: "11 лютого, в результаті відлиги, в горах Івано-Франківської області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень)".

Як повідомляв портал "Знай.uа": українцям в 2019 році доведеться розщедритися на всі види покупок – починаючи від продуктів харчування і закінчуючи медичними препаратами. Що стосується ліків, то ціни на них істотно зростуть в результаті коливань курсу валют, а також зростання мінімальної зарплати. Згідно невтішним прогнозам аналітиків, жителям України доведеться викласти за лікарські препарати до 20% більше грошей.

Також "Знай.uа" писав, що Нова пошта встановила новий рекорд – 174 мільйони доставлених посилок протягом 2018 року, що на 20% більше, ніж у 2017. У Новій пошті відзначили, що основний драйвер зростання ринку експрес-доставки — це великий і середній e-commerce. Українці замовляють все більше посилок з-за кордону — доставлено 2,7 млн міжнародних відправлень.