У Росії похвалились "викриттям українського шпигуна", який мав намір скоїти злочин.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, російські силовики відрапортували про затримання працюючого у Криму "чергового агента СБУ". За словами російських силовиків відразу ж після затримання вони видворили "співробітника СБУ" за межі півострову.

Крім того кремлівська спецслужба заявила, що українець працював у сфері перевезення, проте під час чергового проходження пункту пропуску на адмінкордоні з Кримом його завербували співробітники СБУ.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Більше того за офіційною версією українцю нібито доручили зібрати та передати інформацію про місце дислокації російських військ в анексованому Криму.

"... видворили за межі РФ з закриттям можливості в'їзду в Росію строком на 20 років", - підкреслили в ФСБ.

Разом з тим варто відзначити, що у Кремлі впевнені, що війна на Донбасі може закінчитися лише після виборів в Україні та низки переговорів.

Зокрема, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков не відкинув версії, що війна на Донбасі може завершитись після обрання нового президента. Більше того він прямо заявив, що доля Донбасу повністю залежить від переможця.

"Це буде залежати від Києва, від того, чи буде там при владі партія війни. В цьому випадку шансів на те, що конфлікт припиниться, немає. Навпаки, якщо буде партія миру і дипломатії, тоді є шанс", - заявив Пєсков.

Крім того варто відзначити, що у Росії йде суд над українськими військовополеними моряками. Лефортовський суд Москви продовжив їх ув'язнення до 24 квітня. Суддя винесла рішення щодо 12 військових. Клопотання захисту ж відхилили.

Йдеться про те, що військовополоненим не дозволили покинути камеру та сісти поруч зі своїми адвокатами. А також відмовилися змінити підсудність на військовий суд відповідно до Женевської конвенції. Судді зробили це після довгого перебування в нарадчій кімнаті.

У той же час родичів військовополонених моряків пустили в зал судового засідання побачитися, а захисникам Терещенко, Головаша, Попова і Шевченко дали півгодини для ознайомлення з клопотанням ФСБ.

Нагадаємо, українця звинуватили у кібершпигунстві проти США.

Як повідомляв "Знай.ua", Москва зустріла полонених моряків криками "Слава Україні!".

Також "Знай.ua" писав, що Денисова дізналась, в яких умовах утримують важкохворого політв'язня Бекірова.

У Москві суд подовжив арешт полоненим українським морякам