Один з найбільших українських операторів мобільного зв'язку "Київстар" повідомив про припинення дії тарифних планів Домашній Інтернет і Домашнє ТБ.

Про це повідомляє Хвиля з посиланням на дані оператора.

"З 1 лютого 2019 припиняють дію окремі застарілі тарифні плани послуг Домашній Інтернет і Домашнє ТБ. Абонентам таких тарифів будуть запропоновані діючі комерційні пропозиції по швидкій передачі даних", — йдеться в повідомленні оператора.

Також зазначається, що з 1 лютого змінюються умови окремих застарілих тарифних планів Київстар Всі разом. Абонентам таких тарифів будуть запропоновані діючі комерційні пропозиції.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, 20 грудня Київстар запустив послугу мобільного ідентифікації та електронного цифрового підпису Mobile ID по всій території України в промисловій експлуатації.

Також ми раніше повідомляли, що український мобільний оператор "Київстар" вирішив повністю відмовитися від старих тарифних планов. Українцям доведеться підбирати собі нові тарифної сітки.

Про це повідомляють у прес-службі "Київстару".

Аж 13 тарифних пакетів відключать в період з 15 січня по 15 лютого 2019 року. Кожен з цих пакетів створювався 5 і більше років тому.

Абонентам "Київстар", які користуються цими тарифами, в найближчі два тижні потрібно буде вирішити, на який з актуальних тарифних планів краще всього перейти.

Провідний спеціаліст по зв'язках з громадськістю компанії "Київстар" Ірина Леліченко зазначила, що інформацію про закриття старих тарифних планів клієнти отримають у вигляді смс-повідомлень або від спеціалістів call-центру.

Нагадаємо, мобільні оператори вигадали, як ще здерти грошей з українців. В Україні змінилися правила реєстрації абонентів мобільного зв'язку.

Як повідомляв Знай.ua, перед виборами в країні відключать 3G і 4G: влада вирішила боротися з пропагандою. У Бангладеші боротьба з пропагандою ведеться оригінальним способом.

Знай.ua писав, що Київстар наплював на думку українців: звичні тарифи більше не працюють. Думка абонентів, як завжди, не враховується.