Користувачі соцмереж активно обговорюють трагедію, яка шокувала всю Україну: у Вінниці чоловік жахливо розправився зі своєю матір'ю, колишньою дружиною і двома дітьми. Передає Politeka.

Головного підозрюваного, Анатолія Мальця, вже затримали. Українці намагаються зрозуміти, як у звичайному житловому будинку могло статися таке жорстоке вбивство, а сусіди ніяк на нього не відреагували.

"Я тільки в одне не можу повірити, що сусіди нічого не чули! Вбито однією людиною четверо людей! Адже були крики про допомогу, самозахист, не міг же він за хвилину вбити чотирьох! Все настільки загадково! Страшно, що це зовсім поруч, і це зробила рідна людина, яка була нормальною у суспільстві", — пише у соцмережах українка Світлана Добровольська.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Так, ніби убієнні стояли і чекали своєї черги. Не вірю, що ніхто нічого не чув. Є і така версія: вбив або дружину, або маму з необережності, а потім злякався і пішов прибрати всіх інших. Але дітей? Своїх, навіть якщо коханка чекає в гості ввечері, це неймовірно… Але покарати себе більше, ніж він, неможливо", — погоджується з нею інший користувач.

Нагадаємо, 31 грудня у Вінниці сталося масове вбивство. У квартирі знайшли мертві тіла двох жінок і хлопчика, а також поранену 3-річну дитину.

Поліція затримала чоловіка за підозрою у вбивстві матері, дружини і двох дітей. Загиблими виявилися його 63-річна мати, 30-річна дружина і 7-річний син. Трирічна дочка померла в лікарні.

Як повідомляв портал Знай.ua, слідчі з'ясували, що чоловік, підозрюваний у масовому вбивстві в Вінниці, завдав травм членам своєї сім'ї молотком. Він надав інформацію слідству про те, де викинув знаряддя вбивства.

Також Знай.ua писав, чоловік, якого підозрюють у жорстокій розправі над двома власними дітьми, дружиною і матір'ю напередодні Нового року, вів подвійне життя.