Україні можуть допомогти зі збільшенням оборонного потенціалу Сполучені Штати Америка та НАТО.

Таку думку висловив в інтерв'ю посол України в США Валерій Чалий, розповідаючи про перспективи співпраці України та США в 2019 році, передає Голос Америки.

"Загроза Росії не тільки Україні, але і загроза Європі в цілому. Штатами Росія сприймається як загроза, а такого не було раніше. Тому ми вже працюємо разом", - зазначив він.

Посадовець зауважив, що Україна очікує продовження допомоги від США і НАТО щодо збільшення оборонних можливостей.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

ТАкож зазначається, що держава очікує на допомогу у розвитку конкретних проектів в сфері енергетики та енергетичної безпеки.

Нагадаємо, Ізраїль закупив в України модернізоване озброєння Кольчуга-М.

За інформацією джерела, угода відбулася в березні 2018 року: тоді дочка Укроборонпрому - Укрспецекспорт - продала ізраїльської компанії Airsom Ltd. модернізовану в Україні Кольчугу-М.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на горлівському напрямку, незважаючи на новорічне перемир'я, відбулося щось дивне. Терористи ДНР несуть серйозні втрати.

Також Знай.ua писав про те, що у мережу виклали найсвіжіші кадри з тимчасово окупованої російськими терористами Горлівки, на яких можна побачити порожні вулиці і абсолютну відсутність життя біля магазинів і будинків.