На Закарпатті жінка вбила свого співмешканця. Суд виніс вирок позбавити її волі строком на 9 років.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

"За сукупністю всіх представлених доказів, обвинувачена визнана винною в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого)", - йдеться в повідомленні.

Зловмисниця завдала 62-річному чоловіку, з яким проживала, більше 40-а ударів по всьому тілу. Жінка зізналася у прокуратурі, що вбила його через ревнощі.

Після вбивства вона намагалася приховати злочин. Протягом двох днів вона розповідала знайомим, що чоловік захворів, а вона доглядає за ним. Проте жінка викликала медика, який і констатував смерть жертви.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Вирок суду ще не вступив в дію, тому за клопотанням прокуратури жінці призначили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом 60-ти днів без можливості внесення застави.

Нагадаємо, що на Закарпатті затримали винуватця резонансного вбивства. 24-річний чоловік вбив свою землячку. А пізніше розправився з власною матір'ю.

Також "Знай.uа" писав про те, що під Києвом неадекват забив нещасну до смерті і пішов спати: вона просто сказала "ні". Тіло знайшли на території будівництва в Софіївській Борщагівці. Загинула 43-річна жінка. Її понівечене тіло зловмисник закидав одягом.

Раніше "Знай.uа" писав, що працівникам пологового будинку, які вбили новонароджену дівчинку в одній з лікарень Калузькій області Росії, винесли вирок. Акушерка-гінеколог 61-річна Шалабі Халілова винесла тільце в сусідню кімнату і поклала на холодний стіл. Матері вона збрехала, що дитина мертва.