Підрозділи ДСНС переходять на посилений варіант несення чергування у період новорічний свят.

Про це повідомили у прес-службі органу.

Крім того рятувальники розповів, що на даний момент уточнюють з місцевими органами влади, де знаходитимуться місця масового скупчення людей. Також проводиться постійний моніторинг пожежної безпеки на потенційно небезпечних об'єктах інфраструктури.

"З 30 грудня по 2 січня організовано взаємодію з місцевими органами влади, територіальними органами Національної поліції України, регіональними службами цивільного захисту з питань техногенної та пожежної безпеки на об'єктах, задіяних у проведенні заходів із відзначення новорічних свят, і у випадку спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та небезпечних подій. Також, здійснюватиметься посилений моніторинг пожежної обстановки на об'єктах з масовим перебуванням людей", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Більше того у службі уточнили, що до 9 ранку 2 січня протягом доби чергуватиме понад 7 тисяч рятувальників та понад 2 тисячі одиниць техніки. Крім того на бойоаому чергування є літак Ан-26.

Разом з тим варто відзначити, що у Кривому Розі обвалився дах кінотеатру "Сучасник". Подія сталася у п'ятницю, 28 грудня в металургійному районі міста.

За словами очевидців інцеденту, на місці працюють медики швидкої допомоги, поліцейські і рятувальники. В цілому обвалилося 300 квадратних метрів покрівлі.

Інформації про постраждалих поки немає. Так само поки немає жодних коментарів поліції та чиновників щодо можливих причин обвалу. Відомо, що в кінотеатрі перебував охоронець. Він встиг покинути приміщення до того, як дах впав.

За словами користувача мережі Дениса Кодря, кінотеатр на сьогоднішній момент перебуває на балансі банку, якому в свою чергу він дістався після виплати кредиту (він був заставним майном). Більше року тому кінотеатр ніхто не купив на аукціоні і банку довелося його взяти на баланс.

"Місце класне і район, зробили б там кінотеатр з кафешками і люди ходили б відпочивати", - написала Оля Орлова.

Нагадаємо, Індонезія розвалюється на очах, новий землетрус добив країну.

Як повідомляв "Знай.ua", катастрофічна аномалія у Чорному морі перелякала одеситів.

Також "Знай.ua" писав, що неймовірний порятунок маленької українки поліцейським зняли на відео.

У Карпатах рятувальники перейшли на посилений режим роботи