У Москві стався казусний випадок.

В одному з торгових центрів столиці сталося пограбування. В магазин секс-шоп увірвався невідомий і, погрожуючи пістолетом, почав вимагати у продавця гроші.

Відео пограбування потрапило в мережу.

"У Москві пограбували секс-шоп і у нас є відео. У цьому відео є один великий ствол, одна чорна маска і дуже багато домінування. Якщо воно вам здасться нудним і ви хочете щось більш радісне - додивіться до кінця. Вся радість там на обличчі", - прокоментували ролик власники відео.

Продавець секс-шопу, потрапивши в складну ситуацію, вийшов переможцем через обставини, які склалися на його користь.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Спочатку він послався на електронний замок, а коли зловмисник дав йому можливість відкрити касу, послався, що грошей немає, так як касу нещодавно забрали.

В результаті горе-грабіжникові не залишалося нічого, як прихопити з собою коробку якийсь секс-продукції, так і та випала в нього з рук, коли він вибігав з магазину.

Саме вражаюче відео - це реакція продавця, коли все закінчилося. Пограбування завершилося вдало для співробітника магазина. Він пережив пограбування, не втративши ні виручки, ні товару.

У Москві пограбували секс-шоп і у нас є відео. У цьому відео є один великий стовбур, одна чорна маска і дуже багато домінування. Якщо воно вам здасться нудним і ви хочете щось порадостнее - додивіться до кінця.Вся радість там на обличчі.

Нагадаємо, У столиці орудують злодії-гіпнотизери: запам’ятовуйте фото, щоб вберегтися

У Києві група шахрайок використовує гіпноз для виманювання грошей. У мережу виклали фото з камер спостереження, на яких видно, як "працюють" зловмисники.

Також "Знай.ua", Злодія-невдаху замкнули в квартирі: пограбування століття закінчилося польотом з п'ятого поверху

У Дніпрі відбулася дика історія, яку насилу зможуть зняти в Голлівуді. Так, місцевий крадій упав з п'ятого поверху в той час, коли за ним гнався наряд поліції. Відомо, що чоловік намагався втекти від правоохоронців по простирадлах. Дійсно, як в кіно.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Мальчишник, лазня, дівчинка за викликом: у Москві сутенер розстріляв нахабних клієнтів