У Харкові на торці 16-поверхового будинку з'явився величезний градусник – незвичайний мурал прикрасив будинок на Рогані.

Мурал-термомерт установили по вулиці Грицевця, 44. Як повідомили учасники Facebook-спільноти Харків LIVE, шкала градусника буде показувати температуру від 35 градусів морозу до 45 тепла. Внизу, де мінусова температура, намальовані пінгвіни і лід, а в "плюсі" – слон і савана, а посередині – птах і ведмідь.

Авторами Мура є учасники арт-групи Soul, а роботи з оформлення муралу все ще тривають. Градусник показуватиме температуру за допомогою світлового стовпчика. Вгорі на ньому також розташований годинник.

Харків'яни вже оцінили нову прикрасу міста і визнали, що вночі градусник виглядає "просто приголомшливо".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Нагадаємо, в Україні вперше використали технологію доповненої реальності для того, щоб створити мурал Літаюче місто в Рівному.

Літаюче місто є першим українським муралом, який малювався на стіні паралельно зі створенням його цифрової візуалізації. Над сучасним шедевром працювали волинські майстри.

Малюнок на 9-поверховому будинку оживає за допомогою спеціального додатка. Він розроблений для платформ iOS і Android. Потрібно лишень навести камеру смартфона або планшета на мурал і насолодитися технологією доповненої реальності.

У мерії міста вже називають мурал Літаюче місто – “родзинкою” Рівне для туристів.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпровському районі Києва постав новий мурал - на одній зі стін з'явилася Білочка. Це робота відомого художника Віталія Гідевана.

Свою роботу Гідеван присвятив дітям і таким чином зробив їм подарунок до Дня святого Миколая.

Також Знай.ua писав про 10 найкращих українських муралiв.