Армія агресора РФ розтягнулася вздовж кордону з Україною та приготувалася виконувати завдання на нашій території.

Зміну структури російських військ, зокрема, збільшення авіаційної складової зафіксувала українська розвідка. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький.

Раніше доказом підготовки російських військ стала публікація фото сотень танків, які РФ стягнула в передмістя Каменськ-Шахтинського Ростовської області, передають Факти.

За словами Скібіцького, Росія відновила і модернізувала військові аеродроми, а дислокуються там підрозділи і частини оснащені сучасною технікою.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Для отримання бойового досвіду льотні екіпажі Повітряно-космічних сил ЗС Росії активно залучалися до бойових дій в Сирії", - йдеться в повідомленні.

Крім того, російське військове угруповання, розгорнуте вздовж державного кордону України і в окупованому Криму, може залучатися до проведення наступальних операцій і становить загрозу для нашої держави, додали у розвідці.

Нагадаємо, що протягом 2018 року українські військові завдали проросійським бойовикам на Донбасі значних втрат. У ворога знову втрати - цього разу загинули три бойовики. Всі вони загинули різними способами.

Як повідомляв "Знай.uа", у Лаврова натякнули на захоплення частини України. У МЗС Росії заявили про можливу окупації одразу трьох українських міст, де присутні дипломатичні установи.

Також "Знай.uа" писав, що в Україні ввели перший рівень бойової готовності. Керівник Держприкордонслужби заявив під час наради, що кордон країни охороняється в посиленому режимі.