Товари їдуть, продукція реалізується, а плюсової виручки як не було, так і немає. В Росії за останні три роки економісти зафіксували найпесимістичніші очікування представників малого бізнесу. Так, на наступні півроку індекс бізнес-очікувань впав на 13% і тепер становить "-54%".

Разом з цим, індекс поточної економічної ситуації знизився до "-68%". Даний показник виявився найменшим за останні два роки.

Російський рубль

Про це стало відомо завдяки даним дослідженням одного великого російського банку.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Виявилося, що 85% представників малого бізнесу переконані, що економічна ситуація, що склалася на території Російської Федерації, значною мірою гальмує розвиток бізнесу. Також, 65% респондентів вважають, що в найближчі півтора року економічна ситуація в країні буде тільки погіршуватися.

Варто нагадати, що днями скандальний директор Великого Московського державного цирку поскаржився Путіну на бізнесмена Михайла Гуцерієва.

У повідомленні говориться, що Путін досить нервово відреагував на скаргу гендиректора Великого Московського державного цирку Едгара Запашного, обуреного спільним проектом Михайла Гуцерієва (бізнесмен володіє частками в нафтових компаніях "Русснефть" (31%), "Нефтис" (66%) і рітейлера. "Видео" (43 % в якому володіє група "Сафмар" сім'ї Гуцериєвих). Крім того, йому належать вісім радіостанцій, група телеканалів Bridge Media) і Cirque du Soleil з будівництва концертного залу в Сколково.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що весілля доньки найбагатшої людини Індії почали святкувати за тиждень до головного торжества, яке відбулося 12 грудня. Мільярдер Мукеш Амбані з розмахом видає заміж свою 27-річну доньку Їшу за 33-річного бізнесмена Ананда Пирамала.

Нагадаємо, Валерій Кодецький: досьє і компромат на одного з найбагатших бізнесменів України.

Як повідомляв Знай.uа Трамп відправить у відставку "власника" Білого дому: чия голова полетить наступною.

Знай.uа писав, Тігіпко взяли "на гарячому" разом з його мільярдами: "Нацбанк має право застосовувати заходи впливу".