У неділю, 16 грудня, на платформі столичної станції метро "Святошин" помер чоловік.

Зі слів правоохоронних органів, які працюють на місці події, все сталося близько 18:40. Чоловік раптово втратив свідомість і впав, після чого практично миттєво настала смерть. Медики прибули на місце події за лічені хвилини, однак врятувати чоловіка не представилося можливим.

На даний момент встановлюється особа померлого. Станція метро відкрита і працює в нормальному режимі.

З настанням морозів багато людей піддаються смертельній небезпеці. У четвер, 13 грудня, у Києві на вулиці Академіка Туполєва перехожими було виявлено труп чоловіка, який лежав на засніженому тротуарі. Як повідомляють в поліції, чоловік прямував на зупинку громадського транспорту, але по дорозі йому стало погано. Перехожі, що знаходились поблизу, кинулися на допомогу і викликали швидку. Прибулий в перебігу декількох хвилин екіпаж медиків нічим допомогти не зміг і їм залишилося лише констатувати смерть.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Деякі трагедії вражають не тільки смертю людей, але і цинізмом оточуючих. На Миколаївщині машиністи сховали труп жінки, яку насмерть переїхали, і всіляко намагалися приховати цей факт від правоохоронних органів. У поліції сказали, що за це машиністові та його помічникові загрожує позбавлення волі на строк до 7 років.

Як стало відомо, тепловоз з 16 вагонів у селищі Березнегувате скоїв смертельний наїзд на жінку, після чого, злякавшись скоєного, чоловіки склали частини тіла загиблої в сміттєві мішки і спокійно поїхали далі. При перегоні потягу назад на наступний день, зловмисники викинули на узбіччя пакети з верхньою частиною тіла, а трохи далі – з нижньої.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Мелітополі автомобіль ВАЗ-21104 на повній швидкості в'їхав в електроопору, що призвело до загибелі двох людей.

Як повідомляв портал "Знай.uа": россіянка, перебуваючи в американському метро, влаштував дикий скандал, викликавши огиду у оточуючих.

ТакожЗнай.uа" писав, що у Макіївці юний екстремал розбився, коли стрибнув з парашутом з даху будинку.