Росія може влаштувати на Донбасі нові провокації - цього разу, з застосуванням хімічної зброї.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в Facebook координатор групи "Інформаційне опір", народний депутат Дмитро Тимчук.

Він порівняв заяви Російської Федерації по Донбасу з діями і пропагандою в Сирії.

"Чи буде ця провокація здійснена, і якщо буде, то коли саме – поки не відомо (цілком можливо, що це може бути і на тлі згаданих вище подій грудня-2018, з метою «перехоплення теми» і дискредитації України). Але немає сумнівів, що такий сценарій в Кремлі підготували, і вже зараз створюють для нього потужне інформаційне прикриття" Дмитро Тимчук

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Показати ще

Нагадаємо, жителі окупованого путінськими незаконними формуваннями Донбасу давно перетнули межу бідності і не можуть дозволити собі найнеобхіднішого, абияк перебиваючись з хліба на воду. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення місцевих жителів в мережі.

У повідомленні говориться, що на окупованих бойовиками так званих "ДНР" та "ЛНР", російськими найманцями і кадровими військовими РФ території Донбасу складається вкрай несприятлива ситуація у соціальній сфері - не вистачає медиків, спостерігається дефіцит автомобільного палива.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook координатор групи "Інформаційне опір", нардеп від "Народного фронту" Дмитро Тимчук.

За даними військового експерта, на окупованій території Луганської області медичні заклади укомплектовані медперсоналом на 40%, гострий дефіцит профільних спеціалістів спостерігається у містах Луганськ, Первомайськ, Брянка, Алчевськ, Антрацит.

Раніше Знай.uа писав про те, що моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі зафіксувала поблизу окупованого Луганська важке озброєння боевиков.

Також Знай.uа повідомляв, що жителі окупованого Донецька не можуть дозволити собі найнеобхідніше.