В Одеській області правоохоронцями був затриманий злочинець, який убив і зґвалтував дитину.

Про це повідомляється в прес-службі поліції.

Інцидент стався в ніч на п'ятницю, 23 листопада. У покинутому будинку під Одесою виявили труп дівчинки 2009 року народження. Як з'ясувалося в результаті розслідування, її вбив і зґвалтував 28-річний чоловік. Також стало відомо, що він квартирував і жив разом з родиною загиблої.

Як каже поліція, зловмисник не хотів зізнаватися у злочині, але, коли були пред'явлені докази провини, то він розкаявся. Чоловік розповів, що вживав напередодні спиртне разом з господарями квартири. Весь цей час дитина перебувала вдома. Вночі, коли всі вже полягали спати, дитина прокинувся і захотіла сходити в туалет. Там її наздогнав злочинець і, щоб дівчинка не чинила опору, задушив. Потім чоловік відніс тіло в покинутий будинок неподалік, де зґвалтував вже мертву дівчинку. Потім він залишив її голе тіло в будинку, потім пішов в знімну квартиру і заснув.

"Зараз підозрюваний затриманий у порядку статті 208 КПК України. З ним проводяться невідкладні слідчі дії. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за статтями 152 ч. 4 (згвалтування), 153 ч. 3 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) і 115 ч. 2 п. п. 2,9,10 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. В його рамках буде призначено ряд експертиз, які встановлять як остаточні причини смерті дитини, так і осудність підозрюваного. Слідство триває", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Нагадаємо, Останній арешт Чикатило: історія самого кривавого українського маніяка

Як раніше повідомляв "Знай.ua" "М'ясо розкидано": терористка-смертниця підірвала копи відкрили стрілянину

Також "Знай.ua" писав про те, що "Я - полупсихопат": опубліковано одкровення керченської стрілка, від якого мурашки по шкірі