Міранда Мелдрум — 13-річна мешканка Брістоля, талановита дівчинка, починаюча співачка. Батьки вірили, що її чекає велике майбутнє. Однак, у квітні 2017 року у неї відбувся важкий крововилив у мозок. Спочатку вона відчувала сильний головний біль, а після раптово втратила слух. Потім повністю паралізувало руки.

У терміновому порядку Міранду привезли в Брістольський дитячий госпіталь, де їй негайно зробили операцію. Але результат операції виявився більш ніж поганим — у дівчинки розвинувся синдром "замкненого тіла".

Це означає, що вона повністю чула та розуміла все, що відбувається навколо неї, але відреагувати на це ніяк би не змогла.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Я знала, що це тимчасово. Я керувала своїм мозком і не дозволяла йому думати про погане, зосередившись лише на хорошому. Велику частину часу я думала: "Рухайся, рухайся", — але нічого не відбувалося, але незабаром з'явилося миготіння"

Лікарі на 95% були впевнені, що дівчинка не зможе вилікуватися і повернутися до нормального життя.

Але мама не стала впадати у відчай: вісімнадцять місяців Міранда провела в лікарні, і весь цей час з нею була її мама, яка читала дочці листи від друзів, книги, включала фільми і просто спілкувалася з нею. А потім, пам'ятаючи про співочий талант дівчинки, жінка попросила у лікарів дозволу принести в палату музичний синтезатор.

54-річний батько Міранди Джон також грав на гітарі і співав Міранді, поки вона видужувала. Дівчинка розповіла, що музика стала одним з основних допоміжних засобів, завдяки яким вона протягом 18 місяців проходила відновлення в лікарні.

І ось в один день, під час того як мама грала для своєї доньки чергову пісеньку, пальці на руках Міранди заворушилися. Як виявилося пізніше, саме мамина любов і музика допомогли Міранді знову здобути владу над своїм тілом.

Зараз Міранді 14 років, і, за її словами, не дивлячись на параліч, вона завжди могла бачити "світло в кінці тунелю". Дівчинка-підліток проходить важкий і довгий курс реабілітації. Під час нього вона знову вчиться таким банальним речам, як ходити і розмовляти. Мама і доктора сподіваються, що вже в наступному місяці Міранда знову зможе відвідувати школу.

Нагадаємо, жінка зважилася усиновити дитину, яку всі кинули і вважали безнадійною. Вона не здалася і подарувала хлопчикові нове щасливе життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", хлопчик прожив 12 років, не виходячи зі скляного боксу, будь-який дотик міг його вбити.

Також "Знай.uа" писав, Холлі Уорланд з Австралії щодня поповнює свій Instagram-аккаунт новим фото. Дівчині не хочеться популярності, таким чином вона намагається відстояти своє право на евтаназію, продемонструвавши те, як вона повільно вмирає.