Служба безпеки України відповіла в Instagram нахабному коментатору з антиукраїнськими настроями. Спецслужба розкрила всю інформацію про зрадника батьківщини.

Відповідний коментар з описом номера мобільного телефону, адреси проживання, номера карти і навіть інформація про поранення руки була розміщена СБУ у відповідь на зухвалість.

Співробітники СБУ вирішили відповісти нікому громадянину Херсона, який висловив антиукраїнську позицію і висміяв спецпідрозділ СБУ Альфа, яке знаходилося в Слов'янську в 2014 році.

"Ісмієв Антон Ісмієвич…ми готові вислухати Вашу позицію з приводу нашого спец підрозділу" Альфа. Ви готові озвучити свою позицію нам в обличчя? Якщо Ви думаєте, що за сторінкою інстаграма можна заховати свою боягузливу шкуру, то це не так ;)", - пише СБУ.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Також у спецслужбі поцікавилися, як це – бути з Херсона і воювати проти своєї країни, а також як його ліва рука після поранення в місті Шахтарськ.

"Запам'ятай, Антон, зраду Батьківщини не змити", - підсумували в СБУ.

Раніше повідомлялося, що настоятель Херсонської єпархії УПЦ Геннадій Шкіль зі своєї сторінки у Фейсбуці звернувся до відомого українського телеведучому Сергію Притулі, який висловився в бік підтримки Томосу для України, а також закликав всіх українців "перестати бути маніпулятивними ляльками і стати в ряди Помісної церкви".

Нагадаємо, священик відповів Притулі. Священика глибоко обурили загрози Сергія Притули видворити УПЦ з Лаври.

Як повідомляв Знай. ua, Коля Щур і Юра "Вірус": сепаратизм, наркотики, незаконна торгівля зброєю. Дивлячись на цей "послужний" список, не дивуєшся тому, що зараз підручні Щура засвітилися ще й на незаконній торгівлі зброєю з зони АТО.

Знай. ua писав, що одіозна Блоха-терористка з її "патріотичної" книгою виявилася нікому не потрібна на Донбасі. Видавництва "не впевнені в комерційному успіху" книги.