Автор книг, за якими знімають легендарний серіал Гра Престолів, Джордж Мартін анонсував зйомки нових серій-приквелів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Мартін відразу ж розкрив декілька таємниць нових серіалів. Зокрема, він відзначив, що події розгортатимуться за п'ять тисяч років до основного сюжету.

Крім того він розповів, що глядачів познайомлять поближче з історією та головними таємницями роду Таргарієнів. Події засновані на сюжеті нової книги Мартіна "Полум'я і кров".

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Вже відома назва першого приквелу - "Довга ніч".

Разом з тим варто відзначити, що компанія Netflix вже довгий час працює над серіалом "Відьмак", до якого прикута підвищена увага. Не дивно, адже це екранізація неймовірно популярної серії книг польського письменника Анджея Сапковського, які свого часу стали культовою грою.

Порівняння з "Грою престолів"

Вже не за горами заключний сезон "Гри престолів", і це відмінний момент для Netflix показати фанатам франшизи щось схоже. У "Відьмака" є все: брудне середньовіччя, політичні інтриги та оголення.

У "Відьмака" навіть є всі шанси переплюнути "Гру престолів", адже він будується навколо одного героя, який чи то хороший, то чи поганий. Багато чого варті і його приятелі, яких можна прийняти за такий собі середньовічний "Загін самогубців".

Хто створює серіал "Відьмак"?

Шоураннер серіалу Netflix стала Лорен Хіссріч, яка до цього працювала над "Зірвиголовою". Деякі епізоди повинен буде зрежисувати Алік Сахаров, раніше був задіяний у "Грі престолів" і "Картковому будиночку".

Зйомки майбутнього серіалу стартують у листопаді 2018 року в Будапешті і триватимуть до травня 2019. Перші епізоди вийдуть у другий половині 2019 року.

Крім того варто відзначити, що 22 листопада в рамках всеукраїнського туру в Національному палаці мистецтв "Україна" відбудеться симфонічне шоу у виконанні оркестру Андрія Чорного і хору Voice of The Sympho Metal.

Серед іншого на концерті можна буде почути музику з культового серіалу "Гра Престолів" та інших відомих кінофільмів. Наприклад, музиканти виконають музику, написану такими відомими композиторами, як Рамін Джавад, Ханц Циммер, Говард Шор, Ніно Рота.

Нагадаємо, розробники зроблять приємно фанатам "Гри Престолів" і "Гаррі Поттера".

Як повідомляв "Знай.ua", за культовим серіалом знімуть повнометражний фільм, фанати на сьомому небі.

Також "Знай.ua" писав, що "матір Драконів" застукали з новим бойфрендом: що про нього відомо.

"Гра престолів" 8 сезон, трейлер 3 російською.