Співробітники СБУ обшукали квартиру депутата Херсонської облради Миколи Ставицького, який є членом "Радикальної партії Олега Ляшка", в рамках розслідування справи про напад з кислотою на Катерину Гандзюк і подальшої смерті активістки.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook депутат Херсонської міськради Дмитро Ільченко.

За словами депутата, співробітники спецслужби "увірвалися" до квартири Ставицького.

Микола Ставицький

"Шукають докази його участі у вбивстві Катерини Гандзюк. Ухвали суду немає. Документів у працівників СБУ немає. Що конкретно шукають, сказати відмовляються" Дмитро Ільченко

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Крім того, депутат Херсонської міськради уточнив, що був присутній на місці в якості адвоката, а після, додав, що співробітники СБУ "знайшли" мобільний телефон, проте подробиці розголошувати не став.

Варто відзначити, що Микола Ставицький є членом фракції "Радикальної партії Олега Ляшка". Місцеві ЗМІ повідомляють, що нещодавно чоловік встиг послужити в морській піхоті. В Херсоні депутат працює керуючим справами ТОВ "Спорт-Статус", пише InfoResist.

Нагадаємо, близький друг загиблої активістки Катерини Гандзюк і активіст ініціативи "Хто замовив Катерину Гандзюк" висловив власну думку про замовників вбивства. Волонтер вважає, що замовник був "насправді не один".

Катерина Гандзюк

Активісти стверджують, що знають, хто є замовником нападу на активістку і співробітницю Херсонської міськради Катерина Гандзюк. Про це повідомив волонтер і засновник ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?" 9 листопада.

"Херсонська область була проблемною з 2014 року, з високими проросійськими настроями. Катя там боролося з повним комплектом екс-регіоналів і комуністів... Ми знаємо, хто, кому і скільки передавав грошей за напад на Катю. Замовник насправді не один", – сказав волонтер.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", скандальний політик зганьбився заявою про вбиту Гандзюк, українці палають ненавистю.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Луценко, Грицак і Аваков знають імена замовників Гандзюк, але говорити не поспішають.