Студентка, яка стала учасницею секс-скандалу з перепискою на сайті знайомств з ніби начальником відділу департаменту захисту економіки Нацполіції України Олександром Варченком, попросила вибачення у правоохоронця та його дружини Ольги.

"Мені дуже соромно. Я, Бурейко Наталя, написала публікацію про погрози з боку Олександра Варченка в соціальній мережі Facebook, не розібравшись в ситуації і не віддаючи собі звіт в своїх діях. Я хотіла захистити себе, але завдала своїми діями шкоду іншим людям. Я не мала на те реальних підстав і будь-якого морального права. Я не мала ніяких підстав вважати, що мені погрожував саме Олександр Варченко, а не хтось інший", - написала Бурейко.

Вона додала, що стала жертвою цинічної провокації проти Олександра Варченка і його дружини Ольги. Вона також зазначила, що припускає, що "акаунт був створений хакерами з Росії для дискредитації чиновників Національної поліції та Державного бюро розслідувань".

"Я вибачаюсь перед Олександром Варченком і членам його родини. Олександр Варченко і його цивільна дружина є порядними людьми. Мені дуже соромно, що я стала жертвою шахраїв і мимоволі взяла участь у цій брудній інформаційній кампанії. Прохання журналістам не турбувати більше мене, мою сім'ю, або сім'ю Олександра. Залиште цю тему в спокої. Подальших коментарів не буде", - підсумувала дівчина.

До слова, багато користувачів не повірило, що це слова самої студентки. На їхню думку, її примусили написати такий текст.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Зазначимо, що Наталя Бурейко видалила всі попередні пости з Facebook, у яких звинувачувала правоохоронця у сексуальних домаганнях.

Нагадаємо, чиновника МВС звинуватили в погрозах студентці за відмову від близькості.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чиновник Нацполіції, звинувачений в сексуальних домаганнях до студентки, заперечує свою провину

Також "Знай.ua" писав, скандал із домаганнями чиновника МВС отримав несподіване продовження.