Сьогодні, 4 листопада стало відомо про смерть активістки, жертви замаху Катерини Гандзюк. Про це повідомляється на сторінці "Хто замовив Катю Гандзюк?" у Facebook.

Катерина Гандзюк

У віці 33 років в лікарні через обрив тромбу померла відома херсонська активістка Катерина Гандзюк.

"Катя померла. Деталі будуть пізніше. Прохання не турбувати родичів. Друзі протягом доби нададуть більше інформації", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними джерел у неї обірвався тромб.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Друзі та близькі пишуть співчуття:

31 липня у Херсоні невідомий хлюпнув кислотою в обличчя співробітниці міськради Катерини Гандзюк. Жінка отримала 35% опіків шкіри і сильне пошкодження лівого ока.

Слідство підозрює в скоєнні нападу на Гандзюк п'ятьох колишніх учасників АТО. Це — В'ячеслав Вишневський, Віктор Горбунов, Володимир Васянович, Сергій Торбін і Микита Грабчуком. Всі, крім Торбіна, зізналися у скоєному.

Раніше суд змінив запобіжний захід з утримання під вартою на домашній арешт для Васяновича і Вишневського.

Зовсім недавно родичі херсонської чиновниці Катерини Гандзюк, на яку вчинили напад і облили кислотою, розповідали про стан постраждалої.

Вони повідомляли, що за півтора місяці після замаху на життя активістка і керівник справами Херсонського міськвиконкому перенесла 11 операцій з видалення омертвілих тканин і пересадки шкіри.

Нагадаємо, Херсоні напали на відому активістку Катерину Гандзюк, яка останнім часом виконувала обов'язки керуючого мерії міста.

Портал писав, що в ніч на 17 серпня у Львові побили активістів, які малювали трафаретні написи "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", поліція затримала підозрюваного в нападі на херсонську активістку.