Під Києвом спіймали чергового педофіла, який розбещував 10-річну дівчинку.

Про це пишуть ЗМІ із посиланням на відповідне повідомлення правоохоронців.

Інцидент стався у селі Музичі Києво-Святошинського району. Дорослий чоловік розбещував 10-річну дівчинку на очах у її 6-річної подруги.

Педофіла затримали шоковані місцеві жителі і передали його правоохоронцям.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Показати ще

"Зловмисник був сусідом дитини, проживав у одному гуртожитку. За словами громадян, він вчинив стосовно малолітньої розпусні дії, часто хуліганив і зловживав спиртним", - говорять в поліції.

поліція

Постраждалу дівчинку разом з мамою доставили у лікувальний заклад для надання необхідної медичної та психологічної реабілітації. Злочинця затримала поліція.

Нагадаємо, на Житомирщині тренера спортивної школи з Бердичева звинувачують в розбещенні 11-річної учениці.

Відомо, що із відповідною заявою до правоохороних органів звернулася мати дівчинки.

Згодом поліцейські затримали 56-річного підозрюваного.

поліція

За словами правоохоронців, у них є докази, що підтверджують вину чоловіка, тому вони будуть змушені просити суд тримати підозрюваного під вартою протягом усього слідства.

Тим часом, за вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи тренер може сісти на 8 років до в'язниці.

"Звернулася мама, вона не розголошувала подробиць, і це дозволило швидко та точно провести всі слідчі дії. Вже на місці злочину чоловік був затриманий, йому повідомили про підозру у вчиненні злочину", - повідомив начальник управління Нацполіціі в Житомирській області В'ячеслав Печененко.


Як повідомляв раніше Знай.ua, українців шокувала страшна історія пов'язана з нелюдським ставленням до дитини. З'явилася інформація, що у Львівській області чоловік під дією алкоголю зґвалтував свою рідну п'ятирічну доньку.

Дикий інцидент стався ще на початку червня в одному з сіл Миколаївського району Львівської області. Так, 38-річний чоловік у стані алкогольного сп'яніння у власному будинку зґвалтував п'ятирічну доньку, скориставшись безпорадним станом дитини.

Відомо, що під час досудового розслідування підозрюваного утримували під вартою. Зараз йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

суд


Також Знай.ua писав про те, що у неділю, 14 жовтня, у Києві вдалося спіймати неадеквата, який вдень ганявся за дітьми з молотком і мотузкою.