Скандально відомий український телеведучий Юрій Кот, який втік до Російської Федерації знову повторив свій нахабне та улюблене марення про Україну. Під час прямого ефіру на "Першому каналі" Юрій Кот заявив, що "Україна йде шляхом фашизму".

Свою думку він висловив, коментуючи мовний скандал в музичній школі української столиці та мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту в Житомирській області. Про це пише портал "Політека".

Юрій Кот

"Я чекаю, коли почнуть розстрілювати за те, що людина говорить російською мовою. Україна йде шляхом фашизму", — нахабно заявив телеведучий.

"Насильницька українізація вб'є українську мову і культуру. За пост у Facebook людей викликають слідчі і починають розбиратися, чи ви не агент Кремля", — з упевненістю заявив скандальний ведучий.

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Показати ще

Варто нагадати, що колишній нардеп України від "Партії регіонів" Микола Левченко був змушений тікати з Росії. Про це на своїй сторінці в Facebook написав український журналіст з проросійськими поглядами Олександр Чаленко, який втік до РФ після Майдану.

"Микола Левченко живе в Чорногорії. На узбережжі у місті Герцег Нові. У нього там, як мені сказали, є нерухомість. Живе вже десь з півроку", — написав журналіст.

Він додав, що екс-регіонал залишив Росію не з доброї волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні навколо мовного питання, спалахнули активні дискусії. Як відомо, до другого читання мовного законопроекту буде подано поправку про поступове введення мовних квот для друкованих ЗМІ, в яких буде можливість перейти з російської на українську мову. Вже незабаром країна може залишитися без єдиного російськомовного національного видання, причому "російськомовні" регіони винятком не стануть.

Нагадаємо, чорна пропаганда: Варфоломій проклянув кривавий план РПЦ, свічки згасли.

Як повідомляв Знай.uа найкраща реклама: у Лаврова скрепно пропіарили український фільм "Донбас".

Знай.uа писав, бій з тінню: Facebook оголосив війну політичним ботам.