У неділю, 28 жовтня, в Україні переводять годинники на зимовий час, тобто на годину назад. Через це людям, які купили квитки на поїзд у цей день, непросто пределиться з часом відправлення.

"Укрзалізниця" вже внесла корективи у графік для приміських, вантажних і пасажирських поїздів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби на офіційному сайті.

Так, годинник переводимо в 4 ранку за київським часом. Час на залізничних квитках вказано з урахуванням переведення годинникових стрілок. Виходить, що якщо поїзд відправляється 28 жовтня о 4 ранку, він відправляється з урахуванням літнього часу. Якщо після - за зимовим. Пасажири, які їдуть в ніч з 27 на 28 жовтня, відправляються за літнім часом, а прибувають за новим.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Нагадаємо, у Львівській області стався черговий скандал, пов'язаний із сервісом Укрзалізниці.

Так, на станції Сколе 14 жовтня незадоволені пасажири не відпустили електричку в дорогу. Далеко не всі пасажири помістилися в поїзді, і тим, кому не вистачило місця, заблокували шлях.

За інформацією видання Skole today, пасажири не дали поїхати електричкою, яка рухається за сполученням Мукачево-Львів. В електропоїзді було всього чотири вагони і пасажири просили додати декілька вагонів.

Як писав раніше "Знай.uа", у Київській області на перегоні Фастів - Мотовилівка група вандалів розгромила вагон електрички № 6036 Фастів - Київ. Про це повідомив медіацентр ПАТ "Укрзалізниця". Хуліганам вдалося завдати неймовірного збитків, за попередніми оцінками, він становить близько 200 тисяч гривень. Вони розбили всі вікна, вирвали сидіння і зламали внутрішнє обладнання.

Також "Знай.uа" писав про те, що в поїзді "Львів-Запоріжжя" стався трагічний випадок - померла пасажирка, яка їхала до Кривого Рогу. Молоду жінку без ознак життя виявила в спальному вагоні провідниця поїзда.