У Донецьку бойовики так званої "ДНР" заарештували високопоставленого чиновника часів Януковича.

Як повідомляють сепаратистські видання, колишній секретар міськради і екс-член Партії регіонів Сергій Богачов потрапив до рук так званого "МГБ".
Богачов нібито приїхав до Донецька, щоб відвідати могилу батька, якого поховав 40 днів тому.

22 жовтня на виїзді з селища Хорошове, де розташований будинок Богачова, його затримали члени незаконних збройних формувань.

Наразі Богачовим займаються "МГБ" та "міністерство доходів і зборів "ДНР".

Як повідомляють "Новини Донбасу" з посиланням на джерела в Донецьку, знайомі з ситуацією, до екс-секретаря міськради не пропускають адвокатів і родичів, їм не повідомляють про стан його здоров'я і умови утримання, а також не кажуть, які обвинувачення йому висувають.

За даними видання, Ігор Мартинов, який називав себе в минулому "главою адміністрації" Донецька, написав заяву про нібито крадіжку Богачовим печатки міськради в 2014 році.

Богачов закликає жителів Донецька їхати до Києва на антимайдан
Богачов закликає жителів Донецька їхати до Києва на антимайдан

Сергій Богачов має свій сайт, у якому в розділі "біографія" достеменно описано довоєнний період екс-регіонала, коли він був на піку кар'єри:

"З 2003 року начальник управління комунальних ресурсів Донецької міської ради. З 2012 року - секретар Донецької міської ради. Обирався депутатом Донецької міської ради та головою бюджетної комісії IV-VI скликань. Заступник голови Донецької міської громадської організації Партії регіонів, керівник фракції Партії регіонів в Донецькій міській раді".

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Зазначимо, що Сергій Богачов є членом Спілки письменників Росії. До 2014 року був активним членом Партії регіонів і відкрито висловлював свої проросійські погляди.

ЗМІ повідомляли, що Богачев причетний до організації кривавого побоїща 13 березня 2014 року, коли зарізали активіста ВО "Свобода" Дмитра Чернявського.

Нагадаємо, раніше в соцмережах поширилися чутки про те, що скандального регіонала-втікача Царьова нібито вбили в російській столиці. Однак, чутки виявились фейком – їх спростував сам регіонал.

Як повідомляв портал "Знай.ua", головному екс-регіоналу Єфремову продовжили арешт.

Також "Знай.ua" писав, що екс-регіонал Нестор Шуфрич хоче залишити слід у гімні України – він вважає, що початок тексту слід зробити не таким "трагічним"