Колеги і друзі діляться спогадами про актрису Марину Поплавську, яка загинула в ДТП 20 жовтня під Києвом.

Відповідні відео опубліковано на Youtube каналі "Свідок НТН".

"Вона була неймовірно талановитою на сцені. У той же час, викладала в звичайній школі дітям українську мову. Весела, харизматична і самоіронічна - вона була улюбленицею глядачів", - йдеться у підписі до відео.

Телеканал ICTV також опублікував відео з кращими кадрами актриси з популярної передачі "Дизель шоу".

Разом з тим варто відзначити, що з’явилися моторошні подробиці загибелі акторки "Дизель шоу" Марини Поплавської, яка потрапила у ДТП.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Зокрема, очевидці трагедії розповіли, що при ударі автобуса, яким їхали артисти проекту об вантажівку тіло Марини Поплавської фактично розірвало на частини. Свідки трагедії відзначили, що після удару її викинуло з автобусу, тіло трішки протягнуло, проте у самому авто залишились внутрішні органи акторки.

Відразу ж по приїзду працівники поліції впізнали акторку та зробили заяву, що у аварії загинула саме вона.

У свою чергу користувачі соцмереж відзначають, що імовірною причиною трагедії стало те, що водій автобусу у якись момент заснув за кермом при перевищенні швидкості та втратив управління.

"Він винен в одному: заснув! За що потрібно карати. Втомився – зупинись", – прокоментувала одна з учасниць обговорень ДТП в Facebook.

Як розповів водій фури Микола, він почув сильний удар і вийшов на вулицю. Там він побачив розбитий автобус і тіло жінки.

Крім того варто додати, що буквально недавно в мережі з'явилося відео з лікарні, куди доставили жертв кривавої автокатастрофи поблизу села Міла, в результаті якої трагічно загинула актриса Марина Поплавська.

Так, стало відомо, що постраждалі були госпіталізовані в одну з лікарень Боярки та в клініку "Борис". Кореспонденти відвідали медичний заклад, щоб дізнатися про стан потерпілих.

По приїзду до центральної районної лікарні Києво-Святошинського району з'ясувалося, що сюди було доставлено лише водія автобуса. Медики категорично відмовилися коментувати стан потерпілого. У свою чергу співробітники поліції, які чергували під будинком, також не володіли такою інформацією.

Проте вдалося поспілкуватися з напарником водія — Максимом. Варто відзначити, що його не було в машині на момент аварії.

"Лежить, очі відкриті, він перебуває в шоковому стані. Я його знаю півжиття, ми возили Dizel Show неодноразово. Він досвідчений водій. Швидше за все, причиною стала технічна несправність" - розповів Максим.

Нагадаємо, рідні та близькі попрощаються з зіркою "Дизель шоу" Мариною Поплавською.

Як повідомляв "Знай.ua", мережу розчулили останні фото життєрадісної Марини Поплавської.

Також "Знай.ua" писав, про неймовірні факти з життя осяйної і талановитої актриси.

Акторка гумористичної програми "Дизель-шоу" Марина Поплавська загинула в ДТП