Російські пропагандисти і прихильники окупантів Донбасу влаштували гучні поминки на честь сороковин із дня убивства ватажка "ДНР" Олександра Захарченка прямо у школі.

Олександр Захарченко

Так, у російському Дзержинську вчителі зігнали школярів на поминальний урок у честь терориста.

Цей дикий факт підтверджують фото, якими поділився у Facebook російський письменник, екс-найманець "ДНР" Захар Прілєпін.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

На фото видно, що на парті стоїть роздрукованій портрет Захарченка, а поряд красується папірець із поминальною молитвою та пиріжки. На іншому фото - вчителька з дітьми на фоні проектора, на якому можна помітити фото ліквідованого терориста.

Награну скорботу за убитим Захарченком продемонстрували і в тимчасово окупованому Донецьку. Там окупанти і їхні поплічники прийшли поминати екс-ватажка "ДНР" безпосередньо на його могилу. Цей "захід" потролив український журналіст Денис Казанський, прокоментувавши його на своїй сторінці у Twitter.

"Є така традиція у "Л/ДНР" — вбивати своїх польових командирів, а потім лити крокодилові сльози й влаштовувати за ними пишні поминки", — із сарказмом зазначив журналіст.

Казанського масово підтримали підписники, залишивши під постом стьобні коментарі, що висміюють спектакль, який розіграли навколо поминок терориста.

"Особливо розчулило — члени іноземних делегацій. Міжнародна слава прийшла до курфюрера, як і до всіх геніїв, на жаль, після смерті", "Сумуємо, пам'ятаємо, кайфуємо", "Скільки ж скломию було випито...", "Я так розумію, головною стравою на поминках була смажена курочка", "Ця традиція їм ще з СРСР дісталася", — жартують у мережі.

Нагадаємо, колишній офіцер французької національної жандармерії, снайпер, що входить у групу генерала Шарля де Голля Поль Барриль заявив, що знає імена вбивць ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка.

Олександр Захарченко


Як писав раніше Знай.ua, за словам лідера терористів Дениса Пушиліна, у вбивстві Захарченка винні "українські спецслужби".

Денис Пушилін


Також Знай.ua писав про те, що навіть після смерті головного донецького бойовика Олександра Захарченка його продовжують тролити свої ж "шакали".